Ιατρικό Marketing 

Εμπειρία | Εξειδίκευση στο Health Marketing

Η εξειδίκευση στο Ιατρικό Marketing, μας καθιστά τον καλύτερο σύμβουλο της καριέρας σας. Προσφέρουμε Συμβουλευτικές υπηρεσίες και εξατομικευμένη Στρατηγική επικοινωνία σε επαγγελματίες της Υγείας.

young-handsome-physician-medical-robe-with-stethoscope-2.jpg

Επενδύστε στην καριέρα σας με το Ιατρικό Marketing

Στην SM_Progress θα βρείτε ολοκληρωμένα πακέτα ανάπτυξης και επικοινωνίας. Εκτός από την εξειδίκευσή μας στο χώρο της Υγείας, διαθέτουμε νέες ιδέες για την σωστή διαχείριση όλων των καναλιών επικοινωνίας που έχετε στη διάθεσή σας. Το Ιατρικό Marketing αποτελεί επένδυση που βασίζεται στη λεπτομερή Στρατηγική που "χτίζουμε" μαζί σας.

Τι σας προσφέρει το Health Marketing:

  • Κατασκευή επαγγελματικής ιστοσελίδας Με την ιστοσελίδα, ο Πάροχος Υγείας είναι προσβάσιμος στο κοινό του και έχει τη δυνατότητα να δώσει πληροφορίες σχετικά με ειδικότητά του και τις υπηρεσίες.

  • Διαχείριση Social Media Τα Social Media αποτελούν ίσως το πιο αποτελεσματικό μέσο διαφήμισης. Έτσι το Ιατρικό marketing επεκτείνεται και στα ψηφιακά μέσα εκμεταλλευόμενο τη δυναμική τους. Άλλωστε το κοινό βρίσκεται στα Social Media. Κάντε αισθητή την παρουσία σας.

  • 3 Content Creation Το ποιοτικό περιεχόμενο είναι απαραίτητο σε μια στρατηγική marketing επειδή ενισχύει τις Ιατρικές σας υπηρεσίες και το όνομα του Ιατρείου σας.

  • Google Ads Με τις διαφημίσεις στη Google το κοινό σας βρίσκει άμεσα και αποτελεσματικά. Αν για παράδειγμα έχετε το ιδιωτικό σας ιατρείο στη Θεσ/νίκη και στην ιστοσελίδα σας υπάρχουν σαφείς οδηγίες επικοινωνίας, οι ασθενείς που μένουν στη Θεσ/νίκη και αναζητούν την ειδικότητά σας, θα σας βρουν εύκολα και γρήγορα.

Ας ξεκινήσουμε μαζί το δικό σας Project

Με ευαισθησία και κατανόηση για τον ασθενή.

Σεβόμενοι τις αρχές του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.