Κατασκευή e-shop 

Δημιουργούμε e-shop & σας παρέχουμε πλήρη υποστήριξη

Με επιτυχημένες συνεργασίες σε Ελλάδα και Γερμανία, η εταιρεία μας έχει ως στόχο την ικανοποίηση των Συνεργατών (πελατών) μας σε επίπεδο σχεδιασμού, υποστήριξης και αποτελεσματικότητας του e-shop σε πωλήσεις. Για το σχεδιασμό ενός e-shop χρειάζονται πολλές και σύνθετες εργασίες από μία ομάδα και η SM_Progress, είναι υπερήφανη για την ομάδα της και τα αποτελέσματα που φέρνουμε. Ωστόσο, εσείς γνωριζετε τι ακριβώς χρειάζεται για τη δημιουργία ενός σύγχρονου και αποτελεσματικού e-shop; Δείτε αναλυτικά τον οδηγό που έχουμε φτιάξει για εσάς.

Θέλω Προσφορά
Οδηγός E-shop
shopping-cart-is-concrete-podium-has-neon-illuminated-website-icon-back-3.jpg

Δίνουμε έμφαση στο UE & UI

Κατασκευάζουμε το δικό σας e-shop, βήμα-βήμα, σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες πρακτικές του web design και δημιουργούμε την απόλυτη εμπειρία για τους Πελάτες σας! 

 

Η εμπειρία των Πελατών σας με την e-shop σας (UI – UX) θα είναι η καλύτερη δυνατή. Χρησιμοποιώντας εργαλεία web design τελευταίας τεχνολογίας, σας προσφέρουμε αυτό που ζητάτε: ένα σύγχρονο, λειτουργικό και γρήγορο e-shop, όπου θα μπορούν με ευκολία και ασφάλεια οι χρήστες να κάνουν τις συναλλαγές τους.

Τι είναι το UE (User Experience);

Απλό διαχειριστικό (dashboard) που θα σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε με ευκολία τις παραγγελίες σας, αλλά και τη διαχείριση των προϊόντων. Χρησιμοποιούμε πλατφόρμες όπως:

  • WooCommerce

  • Wix

  • Shopify

Ας ξεκινήσουμε μαζί το δικό σας Project

Αξιολογούμε ΔΩΡΕΑΝ την Επιχείρησή σας και τον ανταγωνισμό σας και δημιουργούμε για 'σας μια εξατομικευμένη Στρατηγική.

Τ. 2310.256.950
Θέλω Προσφορά

GET A CUSTOM QUOTE

Επικοινωνείστε μαζί μας για μία εξατομικευμένη πρόταση της Επιχείρησή σας.

Θέλετε η Επιχείρησή σας να πετύχει στο Digital Marketing?

Λ. Νίκης 1 - Θεσσαλονίκη

info@smprogress.com

2310.256.950