Smart Marketing Progress

Στη Smart Marketing Progress θέλουμε να δώσουμε τη δυνατότητα σε κάθε μικρομεσαία επιχείρηση τη δυνατότητα να γνωρίσει τον κόσμο του Digital Marketing. Τη δυαντότητα να κερδίσει νέο κοινό και νέους πελάτες μέσα από τη διαφήμιση στα Social Media αλλά και τη Google. Αναλαμβάνουμε εξ΄ολοκλήρου το σχεδιασμό στρατηγικής των επιχειρήσεων και μέσα από αποτελεσματικές διαδικασίες επιτυγχάνουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

© 2019 by #SM_Progress

Δημοφιλέστερες Υπηρεσίες

Τελευταία Νέα

Επικοινωνία

Τηλέφωνο: 2310.256.9506987.687.999

Email: smartmarketingprogress@gmail.com

Διεύθυνση: Λ. Νίκης 1, Θεσσαλονίκη

Διαφήμισε την επιχείρησή σου

με ελάχιστο κόστος

   Η διαφήμιση στο Facebook αποτελεί την πιo γρήγορα αναπτυσσόμενη μέθοδο διαφήμισης για τις επιχειρήσεις τα τελευταία χρόνια. Φανταστείτε πως μόνο το πρώτο τρίμηνο του 2018, σε παγκόσμιο επίπεδο, το σύνολο των επιχειρήσεων δαπάνησαν πάνω από 9 δισεκατομμύρια δολάρια στη διαφήμιση του Facebook. Αύξηση της τάξης του 47% (σχεδόν 3 δισεκατομμύρια δολάρια) σε σχέση με την ίδια περίοδο το 2017.

 Περισσότεροι από 800 εκατομμύρια άνθρωποι μοιράζονται κάτι στο Facebook καθημερινά.

   Το παραπάνω στατιστικό στοιχείο αποτελεί και το βασικότερο πλεονέκτημα της διαφήμισης στο Facebook.

 Το κοινό στο είναι πραγματικά τεράστιο και κυρίως, υπάρχει διάθεση για "κοινωνική δικτύωση" καθημερινά. Το Facebook αποτελεί μία τεράστια δεξαμενή υποψήφιων πελατών για μία επιχείρηση και για το λόγο αυτό, οι επιχειρήσεις παγκοσμίως το συγκαταλέγουν σε έναν από τους βασικότερούς τρόπους για να διαφημιστούν και να παρουσιάσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους στο ευρύ κοινό.

Τι παραπάνω χρειάζεστε;

  Μια μεγάλη που διενεργήθηκε από τον γνωστό ιστότοπο eMarketer.com  τον Απρίλιο του 2017 σχετικά με την αποδοτικότητα του Facebook σε σχέση με τις υπόλοιπες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, το 95,8% των ερωτηθέντων δήλωσε ότι το Facebook παρέχει το καλύτερο ποσοστό κέρδους σε σχέση με το ποσό που διέθεσαν για διαφήμιση συγκριτικά με όλα τα είδη διαφήμισης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Βρες περισσότερες πληροφορίες για τη διαφήμιση στο Facebook πατήστε εδώ.

   Το Instagram, η διάσημη πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, μέσω της οποίας δημοσιεύονται καθημερινά εκατομμύρια φωτογραφίες και video, αποτελεί έναν ακόμη τρόπο διαφήμισης μίας επιχείρησης στο Ίντερνετ με θεαματικά αποτελέσματα. Οι χρήστες του Instagram μπορούν να ανεβάσουν, να επεξεργαστούν, να επιλέξουν τα κατάλληλα φίλτρα και να μοιραστούν φωτογραφίες και βίντεο με τους ακολούθους τους. Το περιεχόμενο δημιουργεί μεγάλη αλληλεπίδραση με το κοινό της επιχείρησης.

Πώς όμως το Instagram μπορεί να συνεισφέρει στη διαφήμιση της επιχείρησής σας; 

   Όπως το Facebook, έτσι και το Instagram αποτελεί μία τεράστια δεξαμενή υποψήφιων πελατών, ανθρώπων που ενδεχομένως να ψάχνουν αυτό που εσείς πουλάτε, την υπηρεσία που εσείς προσφέρετε. Προβάλλοντας το δικό σας brand name, την επιχείρησή σας το logo σας ή ακόμα καλύτερα ένα video ή μία συλλογή φωτογραφιών με υπηρεσίες και προϊόντα σας στο Instagram, “συστήνετε την επιχείρησή σας” σε ένα τεράστιο και πολύ ιδιαίτερο αγοραστικό κοινό, μέρος του οποίου μπορεί να μετατραπεί σε πελάτες σας.

Social Media are Tools

    Η πλατφόρμα του Instagram δίνει τη δυνατότητα αλληλεπίδρασης με άλλους χρήστες, καθιστώντας το διάσημο μέσω κοινωνικής δικτύωσης ιδανική επιλογή για την προώθηση προϊόντων και υπηρεσιών για μία επιχείρηση. Πλέον λειτουργεί και σαν ηλεκτρονικό κατάστημα αφού μπορείς να καταχωρίσεις καταλόγους προϊόντων και να γίνει απευθείας πώληση.

Βρες περισσότερες πληροφορίες για τη διαφήμιση στο Instagram πατήστε εδώ.

   Το Google αποτελεί την μεγαλύτερη πλατφόρμα αναζητήσεων παγκοσμίως με πάνω από 3,5  δισεκατομμύρια μοναδικές αναζητήσεις την ημέρα. Αυτό σημαίνει πάνω από 40.000 αναζητήσεις το δευτερόλεπτο κατά μέσο όρο.  

   Η προώθηση και διαφήμιση με Google AdWords, δεδομένου του τεράστιου αυτού όγκου καθημερινών αναζητήσεων, αποτελεί έναν από τους βασικότερους τρόπους – αν όχι ο βασικότερος –  για την προώθηση μίας επιχείρησης στο Ίντερνετ.

Το βασικότερο πλεονέκτημα της διαφήμισης στο Google, είναι το γεγονός ότι ο χρήστης τον οποίο θα προσελκύσετε με τη διαφήμιση σας,  θα έχει έρθει σε εσάς σχεδόν μόνος του

   Το ενδιαφέρον παραμένει δικό του φυσικά για την υπηρεσία ή το προϊόν σας. Απλά ο ενδιαφερόμενος θα κάνει τη «διαδικτυακή του βόλτα» με σκοπό να μάθει πληροφορίες για το προϊόν που ψάχνει, θα επισκεφτεί τα σχετικά «ηλεκτρονικά μαγαζιά», θα ξεχωρίσει τα καλύτερα προϊόντα και στο τέλος θα προβεί σε αγορά του καλύτερου για αυτόν προϊόντος.

Οι διαφημίσεις Google Ads είναι αυτές που εμφανίζονται στο μεγαλύτερο ποσοστό των ιστοσελίδων με την μορφή Βanners φωτογραφιών Video ή και απλού κειμένου.

   Με τις Διαφημίσεις Google Adwords μπορείτε να επιτύχετε άμεσα αποτελέσματα τα οποία είναι ορατά μέσα σε λίγες ώρες.

Πολλές φορές πελάτες μας έκαναν απόσβεση στην επένδυση τους μέσα σε λίγες μόλις μέρες!

   Οι διαφημίσεις Google Adwords είναι μια από τις πιο τίμιες μορφές διαφήμισης μιας και πληρώνετε μόνο όταν κάποιος κάνει κλικ στη διαφήμισή σας, για να επισκεφτεί τον ιστότοπό σας ή για να σας καλέσει.

Με άλλα λόγια, μόνο όταν η διαφήμισή σας έχει αντίκρισμα.

   Αναρριχηθείτε στις πρώτες θέσεις της μηχανής αναζήτησης της Google με διαφημιστικές καμπάνιες που αναλαμβάνουμε για εσάς και προτείνουμε.

Google is your Business Tool

   Αν λοιπόν το περιεχόμενο της διαφήμισής σας είναι τέτοιο που θα προσελκύσει τον επισκέπτη, τότε ο τελευταίος είναι πολύ πιθανό να επιλέξει το δικό σας «μαγαζί» για την αγορά του.

Βρες περισσότερες πληροφορίες για τη διαφήμιση Google Ads πατήστε εδώ.

   Σίγουρα θα έχετε παρατηρήσει ότι όταν πατάτε να παρακολουθήσετε ένα video στο YouTube, πολύ συχνά πριν ξεκινήσει, εμφανίζεται ένα διαφημιστικό video διάρκειας μερικών δευτερολέπτων το οποίο μάλιστα δεν μπορείτε να σταματήσετε παρά μόνο αν περάσoυν τουλάχιστον 5 δευτερόλεπτα. Πολλές φορές μάλιστα τα βίντεο αυτά διαρκούν ακριβώς 5 δευτερόλεπτα με αποτέλεσμα να τα παρακολουθήσουμε ολόκληρα.

 

   Τα video αυτά που η αλήθεια είναι ότι πολλές φορές τα βρίσκουμε “ενοχλητικά”,  αποτελούν μέρος της προώθησης και διαφήμισης στο YouTube. Και πιστέψτε μας, όσο και αν κάποιοι θεωρούν ότι εκνευρίζουν το μέσο χρήστη, η διαφήμιση στο YouTube στην πραγματικότητα είναι εξαιρετικά αποτελεσματική.

Γιατί;

   Επειδή το YouTube αποτελεί το μεγαλύτερο κανάλι προβολής video εικόνας και ήχου στον κόσμο. Καθημερινά το επισκέπτονται πάνω από 30 εκατομμύρια χρήστες, ενώ τα video που ανεβαίνουν καθημερινά στο YouTube υπολογίζονται περίπου στα 5 δισεκατομμύρια! 

Τα νούμερα είναι εντυπωσιακά και καταδεικνύουν ξεκάθαρα τις ευκαιρίες διαφήμισης και προβολής που προσφέρει το διάσημο κανάλι στις επιχειρήσεις.

Στη #SM_Progress, αναλαμβάνουμε τη δημιουργία μίας ολοκληρωμένης και αποτελεσματικής διαφημιστικής καμπάνιας στο YouTube για την προβολή της επιχείρησής σας

Βρες περισσότερες πληροφορίες για τη διαφήμιση στο YouTube πατήστε εδώ.

   Με δεδομένο ότι καθημερινά πλέον όλοι μας χρησιμοποιούμε την ηλεκτρονική μας αλληλογραφία ως μορφή επικοινωνίας, είναι σίγουρο πως μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα emails ως ένας αποτελεσματικό τρόπο διαφήμισης στο Ίντερνετ.

Τα Newsletters επιτρέπoυν στην επιχείρηση να στέλνει μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σχετικά με τα προϊόντα, τις υπηρεσίες, τις προωθήσεις και άλλες προσφορές

   Καταρχήν πρέπει να έχουμε στην κατοχή μια λίστα από διευθύνσεις ταχυδρομείου που μπορεί να έχουν αποκτηθεί από διάφορες πηγές. Εγγεγραμένους πελάτες της επιχείρησής σας, άτομα που έχουν κάνει subscribe σε κάποιο κανάλι σας ή έχουν συμπληρώσει μία φόρμα επικοινωνίας στην ιστοσελίδα σας. 

Social Media are Tools

   Μέσω του email marketing μπορείτε να προωθήσετε νέα προϊόντα, προσφορές, ειδικές τιμές και πακέτα για νέους ή υφιστάμενους πελάτες και γενικά, να επικοινωνήσετε την επιχείρησή σας εύκολα και αποτελεσματικά.

   Στη #SM_Progress αναλαμβάνουμε τη διαφήμιση της επιχείρησής σας μέσω newsletter από τη δημιουργία έξυπνων banners και κειμένων έως και την αποστολή μαζικών emails στους υποψήφιους πελάτες σας.

Βρες περισσότερες πληροφορίες για τη διαφήμιση μέσω Email Marketing πατήστε εδώ.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος