Ποιος κλάδος και πιο συγκεκριμένα ποια προϊόντα γνώρισαν τη μεγαλύτερη αύξηση πωλήσεων;

   Είναι πραγματικότητα πως κατά τη διάρκεια του Covid-19 όλοι ήρθαμε αντιμέτωποι με την παρακάτω εικόνα σε ό,τι αφορά τα ράφια Super Market που έμενα άδεια λίγο μετά που γέμιζαν με αντισηπτικά. Σύμφωνα με το ενημερωτικό site Flash, τα αντισηπτικά, τα υγρομάντηλα με αλκοόλη, φυσικά το οινόπνευμα αλλά και το ξύδι ξεπέρασαν τις πωλήσεις πέρα από κάθε προσδοκία. Άδειαζαν πριν ακόμη γεμίσουν με αποθέματα τα ηλεκτρονικά καταστήματα (e-shops).

   Αυτό σίγουρα ήταν κάτι που ήταν αναμενόμενο, μιας και ήταν τα ¨πολεμοφόδια¨κατά του νεο-εμφανισθέντος ιού. Η καραντίνα όμως έφερε αύξηση των πωλήσεων και στα Sex Toys, σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα. Όσους βρήκε η καραντίνα με το ταίρι τους, μάλλον πέρασαν καλύτερα!

   Για τα Super Markets, όλοι κατανοούμε πως αύξησαν τα έσοδά τους σε μεγάλο βαθμό. Σύμφωνα με το ενημερωτικό portal www.in.gr και μιλώντας με αριθμούς, τα Super Markets αύξησαν τα έσοδά τους κατά 30,7% σε σχέση με πέρυσι κάνοντας τζίρο 1,36 δισ. €.

Φανταστείτε τους τζίρους που έκανα όσοι διέθεταν ένα σύγχρονο και λειτουργικό E-shop

   Σύμφωνα με την Capital.gr το ηλεκτρονικό εμπόριο γνώρισε τη μεγαλύτερη ανάπτυξη που θα μπορούσε (στην Ελλάδα). Οι καταναλωτές εξοικειώθηκαν με τις OnLine αγορές και ωρίμασαν πιο γρήγορα απ’ ότι περίμενε κανείς. Οι πωλήσεις μέσω της πλατφόρμας skroutz.gr αυξήθηκαν κατά 41%. Μπορείτε και πάλι να φανταστείτε τι έγινε συνολικά στην αγορά της Ελλάδας. Για τι τζίρους μιλάμε. Μάλιστα για μία χώρα που δεν εμπιστευόταν εύκολα τις ηλεκτρονικές αγορές σε σχέση με τις παραδοσιακές αγορές στα φυσικά καταστήματα. Γίναμε σχεδόν οι περισσότεροι μάρτυρες περιστατικών που οι παραγγελίες δεν έφτασαν ποτέ λόγω φόρτου εργασίας των μεταφορικών εταιρειών ή ακόμη και των επιχειρήσεων που δεν μπόρεσαν να ανταποκριθούν στις πολλές παραγγελίες.

   Σε προηγούμενο άρθρο μας κάνουμε λόγο για το αν η κατασκευή ενός e-shop είναι πολυτέλεια ή ανάγκη. Μπορείτε να το διαβάστε κάνοντας click εδώ.

   Μάλιστα για να μπορέσουμε να συμβάλουμε κι εμείς με το δικό μας τρόπο στην κρίση που έχει δημιουργηθεί προσφέραμε τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς, σχετικά με την κατασκευή ιστοσελίδων και e-shop όπως θα δείτε και σε προηγούμενο άρθρο μας.

   Πατήστε το παρακάτω κουμπί αν χρειάζεστε μια εξατομικευμένη προσφορά για την κατασκευή μιας εταιρικής ιστοσελίδας ή ενός σύγχρονου και λειτουργικού e-shop.

Διαφορετικά μπορείτε να συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και θα σας καλέσουμε εμείς!

Copyright © - 2021 SM_Progress.
All rights reserved.

VISIT US

Λ. Νίκης 1
Θεσσαλονίκη
Τ. 2310. 256. 950